Oznámení Prince of Persia 2
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Prince of Persia 2

6. 5. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

A aby toho nebylo málo, tak společnost Ubisoft navíc ještě oznámila vývoj Prince of Persia 2, což je pracovní název nového pokračování loňského návratu slavné ságy Prince of Persia The Sands of Time.

Tentokrát se Prince pokusí zvrátit svůj předurčený osud, který mu nemilosrdně předurčuje smrt. Vydá se na cestu krveprolití a tajemna, až do samého pekelného jádra prokleté ostrovní pevnosti, kde našlo útočiště to, čeho se lidé nejvíce obávají. Pouze pevná vůle a zvládnutí smrtících bojových umění může Prince povznést na novou úroveň válečnictví a vyjít z tohoto posledního soudu se svým životem v hrsti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ve jménu naplnění své mise se Prince seznámí s úplně novými bojovými styly. Každý hráč si prý najde svůj jedinečný způsob bojového umění. Kdy se nového Prince of Persia 2 dočkáme, však tisková zpráva neuvádí. Doufejme proto, že se více dozvíme už příští týden během výstavy E3. Pro netrpělivé zde máme ještě odkaz na prozatímní oficiální stránky, kde sice ještě kromě úvodního intra a dvou obrázků, které vám nabízíme rovněž v naší galerii, nic není, zato se tam můžete zapojit do diskusního fóra věnovaného všem příznivcům série.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články