Oznámení Icehockey Club Manager 2005
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Icehockey Club Manager 2005

9. 7. 2004 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Rakouský vydavatel JoWood dnes ohlásil přípravu nové hry Icehockey Club Manager 2005, ve které se, jak je z názvu patrné, stanete manažerem hokejového klubu.

Vaším denním chlebem tedy bude koučování týmu, starání se o stadión či vyjednávání kontraktů s hokejisty a sponzory. Slibováno je uživatelsky přítulné menu s podrobnými statistikami o všem, na co si vzpomenete. Hlavní změnou oproti dosavadním hrám v tomto žánru jako například Championship Manager je fakt, že počítačem simulované zápasy zde budete moci sledovat v kompletní 3D grafice, kterou přibližují první screenshoty v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Icehockey Club Manager 2005 by JoWood vydal rád už v září 2004 současně se začátkem nové hokejové sezóny, což je velmi ambiciózní plán. Háček je v tom, že výrobce pro hru dosud nezískal práva na zpracování nějaké hokejové ligy či jmen a tváří tamních sportovců. Ředitel marketingu Gerald Kossaer k tomu uvedl: "Věříme, že se nám podaří navázat spolupráci s mnoha různými hokejovými soutěžemi, které by hru udělaly více autentickou, aby se s ní fanoušci mohli lépe sžít." V tomto směru tedy má nespornou výhodu konkurenční hra NHL Eastside Hockey Manager, která se u nás objeví už za měsíc v češtině a hlavně s oficiální licencí NHL nebo domácí Extraligy.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články