Oznámení Empires: Dawn of Modern World
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Empires: Dawn of Modern World

21. 2. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Activision a tvůrci Empire Earth, firma Stainless Steel Studios, dnes odpoledne oznámili vývoj nové historické real-time strategie Empires: Dawn of the Modern World.

Empires: Dawn of the Modern World zdroj: tisková zpráva V této hře se budete moci ujmout velení nad jedním z několika národů a prožít s ním jeho osudy od dávného starověku až do časů 2.světové války. Celkem má herní období pokrývat více než 1000 let lidské existence, s čímž souvisí i enormní množství jednotek, lučištníky a rytíři počínaje a Tiger tanky či moderními ponorkami konče. Protože celé dějiny lidstva jsou vlastně jedna krvavá kronika, užijete si v teple domova bojů na zemi, na vodě i ve vzduchu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Hlavní designér a zakladatel Stainless Steel Studios Rick Goodman říká, že Empires: Dawn of the Modern World se od zbytku svých žánrových kolegů bude výrazně lišit především historickou přesností, množstvím nabízených budov i jednotek a také svoji rozlehlostí. Každá z hratelných civilizací má přitom mít ještě celou řadu unikátních rysů včetně zbraní, vlastních možností či technologií. Zatím vám můžeme nabídnout první dva obrázky, ale o předpokládaném termínu vydání nepadlo zatím ze strany vydavatele ještě žádné slovo. Věřme však, že titul bude přinejmenším stejně tak úspěšný, jako právě konceptuálně hodně podobná Empire Earth (recenze, 95%) z podzimu 2001.

zdroj: Bluesnews, TTG

kate

Nejnovější články