Oznámení Brothers in Arms Earned In Blood
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Brothers in Arms Earned In Blood

18. 5. 2005 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Prognózy se bezezbytku naplnily a UbiSoft dnes večer ohlásil Brothers in Arms: Earned In Blood pro PC/PS2/Xbox, nástupce stejnojmenné týmové střílečky s důrazem na autentické zpracování druhé světové války, která si z naší recenze odnesla 90% a jen za březen se jí prodalo 1,7 milionu kusů.

Coby seržant Joe Hartsock začnete své nové účinkování v boji u francouzského města Carentan s cílem osvobodit celou Normandii, z čehož, stejně jako z obrázků vyplývá, že hra se tentokrát bude odehrávat více v obytné zástavbě než v polích. Vývojáři z Gearboxu a šanghajské pobočky UbiSoftu slibují chytřejší umělou inteligenci nové generace a také další zbraně nebo ovladatelná vozidla (např. stíhač tanků M10 “Wolverine”).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Asi největší novinkou se stane kooperativní skirmish mód, v němž se svým jedním kamarádem nebo sami projdete sérií speciálně navržených misí. Samozřejmě nemá chybět ani klasický multiplayer, který prý bude zdokonalen, ale zatím nezaznělo čím přesně. Ještě k tomu přidejte oficiálně posvěcenou podporu modifikací a to je vše. Že máte pocit, jako by šlo jen o obyčejný datadisk? Pak určitě nejste sami. Nicméně Brothers in Arms: Earned In Blood je UbiSoftem vydáváno za plnohodnotné pokračování a tím pádem se bude letos na podzim prodávat i za plnohodnotnou cenu.
zdroj: Bluesnews, 3DGamers

jd

Nejnovější články