Oznámení akční plošinovky Dracula Twins
zdroj: tisková zpráva

Oznámení akční plošinovky Dracula Twins

29. 3. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Komu stačí a vyhovuje k hernímu vyžití jednoduché, zábavné, ale i tak dost návykové akční platformovky, toho jistě bude zajímat nově oznámený titul s názvem Dracula Twins.

Vyjít má už teď někdy na jaře, a to pod hlavičkou švédské vývojářské a vydavatelské společnosti Legendo Entertainment. Abyste věděli, co můžete od této hry čekat, navštivte naši galerii, kam jsme umístili šestici ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dracula Twins, a z názvu je to zřejmé, vám nabídne dvě hratelné postavičky - dvojčata Draca a Dracanu. Jde o potomky starého hraběte Drakuly, který byl unesen ze svého transylvánského hradu zlotřilým Dr. Lifelustem, kterýžto je posedlý myšlenkou výroby elixíru mládí a zvlášť pak tím, že jeho hlavní součástí musí být krev vampýra. Drac a Dracana jen tak tak unikli, ale doktor nyní ovládá celé jejich sídlo, kam navíc umístil nejrůznější zákeřné pasti a další nástrahy, jež mají dvojčata na jejich cestě za záchranou otce dostat do úzkých. Aby toho nebylo ale málo, tak se mu také povedlo probrat k životu hordu nemrtvých, kteří teď číhají v temných koutech přilehlých hřbitovů. Drac a Dracana budou mít na svou misi 40 úrovní. K dobru jim budou různé speciální schopnosti, power-upy a také magie.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články