Ohlášení hry The Boss: La Cosa Nostra
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení hry The Boss: La Cosa Nostra

24. 10. 2002 19:31 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Patříte-li k příznivcům real-time strategií, pak pro vás máme tip a obrázky z teprve vznikající hry z dílny korejských Heksplex Entertainment, což je studio čítající tři ženy a šestnáct mužů :) Bude se jmenovat The Boss: La Cosa Nostra a zavede vás do konkurenčního prostředí mafiánských bosů ve Spojených státech v letech 1890 - 1930, tedy něco jako starší hra Gangsters.

Spolu s hlavním hrdinou se pokusíte nalézt své místečko na tomto světě, ale jako imigrant to nebudete mít vůbec jednoduché. Jenže nejen vy se budete potýkat s všudypřítomnou diskriminací, a tak se rozhodnete pomoci nejen sobě, ale také dalším přistěhovalcům založením Dobročinné společnosti či Společnosti vzájemné podpory.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Člověk sám ale nic nezmůže a proto si najímáte pár dalších mužů, kteří vám nejen dopomohou společnost rozšířit, ale také lépe prosazovat její zájmy. Daří se vám dobře, ale jednoho dne se stejně nevyhnete konfliktu s gorilami Terranovovy rodiny. Sám velký bos Vito Terranova, vás později požádá o schůzku, kde vám nabízí post člena jeho mafiánského příbuzenstva. Vito však není pouze okouzlen vašimi skutky, má ještě postranní úmysly, o kterých nevíte. Jde mu totiž o posílení svých sil proti klanu Palermos, jehož zájmy už začínají přesahovat hranice Terranovova území (Brooklynu).

The Boss: La Cosa Nostra je jakousi realistickou reprodukcí éry prohibice. Hra bude obsahovat 20 misí a kombinovat prvky strategie i managementu, přičemž se budete muset sem tam uchýlit také k takovým akcím, jako jsou střelba za jízdy, bombové útoky, odstřelování či atentát. The Boss poběží na Heksplex 3D enginu optimalizovaném pro strategie, což znamená, že jde o klasický izometrický pohled (viz obrázky). Chybět nebude ani multiplayer až pro osm hráčů. Bohužel zatím není příliš jasné, kdy se The Boss: La Cosa Nostra objeví na pultech obchodů. Z oficiálního diskusního fóra vyplynulo, že hra je ve vývoji již asi dva roky, nicméně datum vydání nebylo snad nikdy oficiálně stanoveno. Poměrně čerstvou (14.10.2002) informací je, že došlo k nějakým nečekaným potížím technického rázu a vypuštění hry se o nějaký čas posouvá. Opět však nebylo řečeno na kdy...
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články