Ohlášení hokeje NHL 2004 a první obrázky
zdroj: tisková zpráva

Ohlášení hokeje NHL 2004 a první obrázky

8. 5. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už po 12 let nás EA Sports pravidelně zásobují sériemi nejrůznějších sportovních her a v našich končinách je určitě nejpopulárnější hokej s označením NHL.

Letos na podzim vyjde další ročník s letopočtem 2004, pojďme si tedy o něm něco říci na základě dnešního oznámení. Vývoj NHL 2004 mají na starosti Black Box, kteří hru dělají pro konzole Xbox, PS2 či GameCube, ale jinak samozřejmě vzniká i pro PC. A na co se můžeme těšit? Opět jsou nám slibována mnohá vylepšení jako například Dynasty mód. V něm se budeme muset v roli manažera poprvé zaměřit i na čistou kancelářskou práci, získávat zkušenosti, upgradovat zařízení, najímat nový personál a v neposlední řadě si budeme moci vyzdobit i naši kancelář. A proč bychom měli zkrášlovat kancelář nebo stadion? No přece kvůli tomu, že pak získáme snadněji nové posily a dokonce se zlepší i hráčské atributy, když se bude celý tým cítit jako doma.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Radikální změnou mají projít souboje - vítězit má strategie nad hloupým mačkáním čudlíku jako dosud a do bojů se zapojí už i brankáři. Stejně jako každým rokem, i tentokrát nám EA slibují nové animace (body check a kolize), chytřejší umělou inteligenci, zlepšení ovládání či autentičtější komentáře od Jima Hughsona a Craiga Simpsona, ale jak to bude doopravdy, zjistíme jako obvykle až v recenzi. Rovněž nebude chybět ani spousta aktualizovaných sestav, ve kterých najdete například 30 současných NHL týmů, 20 národních reprezentací, all-star výběrů a mnoho dalších. Majitelé PC a PS2 se budou moci odreagovat i při online zápasech. V naší galerii naleznete sadu prvních šesti screenshotů, které zřejmě pochází z nějaké konzolové verze hry.
zdroj: PC.IGN

unrealik

Nejnovější články