Obrázky z české verze Warhammer: Dawn of War
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z české verze Warhammer: Dawn of War

21. 10. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dnes odpoledne jsme publikovali podrobnou recenzi anglické verze posledního RTS hitu Warhammer 40000: Dawn of War, který se důrazem na zabírání strategických bodů na mapě podobá sérii Z od Bitmap Brothers.

Že se v CD Projektu momentálně finalizuje lokalizace hry, aby mohla vyjít 4. listopadu, možná víte, ale screenshoty z české verze (s přeloženými titulky a originálním anglickým dabingem) jste dosud nemohli spatřit - až nyní exkluzivní sadu prvních pěti z betatestu v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Když si Dawn of War CZ předobjednáte z internetového obchodu Tiscali GameShop, získáte jako dárek startovní hrací balíček karetní sběratelské hry ze světa Warhammer 40 000 v češtině. Běžná cena těchto karet je 299 Kč, u nás je obdržíte zdarma - více se o nich dočtete zde, ale počet kusů je silně omezen.

Relic Entertainment dnes avizovali přípravu prvního patche 1.1 pro WH: DoW, který vedle oprav nabídne nové multiplayerové mapy nebo lepší vybalancování jednotek. Je asi jen otázkou času, kdy ohlásí i datadisk, jehož hlavním tahákem by mohla být singleplayerová kampaň za nějakou jinou rasu než za vesmírné mariňáky jako v původní hře.
zdroj: vlastní, BluesNews

jd

Nejnovější články