Obrázky a filmečky z RTS Blitzkrieg
zdroj: tisková zpráva

Obrázky a filmečky z RTS Blitzkrieg

13. 1. 2003 9:09 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nedojde-li k nějakému zásadnímu zvratu, dočkáme se v dohledné době velice nadějně vyhlížející válečné real-time strategie Blitzkrieg od ruských Nival Interactive.

Tento titul vás provede realisticky vyobrazeným obdobím 2. světové války ve třech hlavních kampaních. V rámci nich se vžijete do role vůdců spojeneckých, německých, ale i sovětských armád. Hra Blitzkrieg bude vybavena více než 200 typy vzdušných, pozemních i námořních jednotek a také 40 typy pěších jednotek. Některé z nich můžete vidět v naší galerii, kde je připraveno pár nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Komu by ale statické obrázky nestačily, toho možná zaujme trojice asi minutových intro-filměčků (4 MB - 8 MB, DivX) nacházející se v naší sekci downloadů. Každý je věnován jedné ze zúčastněných stran a obsahují dobové záběry například na postup armády. Hra, ve které nebude pochopitelně chybět ani multiplayer, bude navíc obsahovat dva editory. Jeden z nich budete moci využít na generování či přidávání svých vlastních misí, kapitol i kampaní. Ten druhý vám zase dovolí úplně předělat hratelnost, přidávat nebo upravovat jednotky, charakteristiky, barvy, textury, zvuky a další.
zdroj: homepageTTG

korgull

Nejnovější články