Nové ukázky z Warrior Kings: Battles
zdroj: tisková zpráva

Nové ukázky z Warrior Kings: Battles

4. 3. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nebude dlouho trvat a příznivci fantasy strategií, zejména pak série Warrior Kings, si budou moci užívat nových dobrodružství v připravovaném pokračování oblíbené RTS s názvem Warrior Kings: Battles.

Tento projekt povznese známou sérii do nové taktické a strategické dimenze. Vedle toho, že se hráči mohou těšit na tzv. "skirmish" mód, ve kterém vás čeká poznat takovou AI soupeřů, jakou byste v jiných RTS našli dost těžko, připravena bude také velká strategická kampaň o 22 misích, jež vám umožní vybrat si svůj vlastní způsob, jak bojovat ve jménu země Orbis a porážet různé nepřátelské generály. Jak mohou takové boje vypadat, můžete vidět v naší galerii, kam dnes navíc přibylo pár nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Warrior Kings: Battles vám také může nabídnout nový multiplayerový mód, ve kterém si můžete libovolně vybrat svou vlastní armádu a s ní pak bojovat proti jakékoliv kombinaci lidských a počítačových oponentů. Při hraní přes Internet bude celkem hra ale podporovat až 8 hráčů. Stanovit budete moci také limity pro jednotky nebo čas a chybět nebude ani klasický mód Capture the Flag, stejně jako se můžete těšit také na další módy.
zdroj: TTG, PR

korgull

Nejnovější články