Nové ukázky z Painkiller: Battle Out of Hell
zdroj: tisková zpráva

Nové ukázky z Painkiller: Battle Out of Hell

3. 11. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro čekatele na datadisk k hororové first-person střílečce Painkiller společnosti People Can Fly - Battle Out of Hell (bude ke spuštění vyžadovat původní hru) - máme opět nové ukázky.

Jsou pořízeny v úrovni, která se jmenuje Dead City a jak je vidět, navzdory svému názvu je tento level živý možná víc než dost. Tento titul je stavěn na výrazně vylepšené verzi PAIN enginu. Minulý měsíc jste se dokonce dočkali již třetího dema původní hry, které vám mělo jeho nové vlastnosti předvést. Na demoverzi datadisku však v dohledné době nečekejte. Vývojáři teď totiž mají plné ruce práce s plnou verzí a na vytváření dema prostě není čas.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Painkiller: Battle Out of Hell se vedle vylepšené verze svého základního enginu bude moci pochlubit také úplně novým kódem pro multiplayer. Tvůrci navíc dali na ohlasy fanoušků a spolu s addonem, jenž už tak přinese řadu novinek například v podobě rozmanitých levelů vyšperkovaných novými grafickými efekty, ještě příšernějších monster či náročnějších bosů, hru obohatí ještě o mód Capture the Flag, ale i o dvě nové multiplayerové DM mapy. Zajímá-li vás pozadí vývoje tohoto projektu, mrkněte na Worthplaying, mají tam přepis nedávného IRC chatu. Jen dodám, že se Battle out of Hell nyní nachází ve fázi beta. Co se týče plánované xboxové verze hry, velká část enginu už je prý portnutá, ale další práce na tom budou pokračovat až po dokončení BooH.
zdroj: PR, WP

korgull

Nejnovější články