Nové oficiální stránky pro Dungeon Siege II
zdroj: tisková zpráva

Nové oficiální stránky pro Dungeon Siege II

20. 4. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Studio Gas Powered Games zahájilo provoz nových oficiálních stránek pro svůj nadcházející projekt s názvem Dungeon Siege II, který zaštiťuje společnost Microsoft Games.

Zároveň s tím přibylo do naší galerie několik nových screenshotů z této hry. Dungeon Siege II vás zavede do země Aranna, zmítané občanskou válkou. Cílem tvůrců je představit hráčům mnohem zajímavější možnosti a nástroje k zvládnutí soubojů. Časy, kdy jste před monitorem pouze seděli a sledovali, jak se vaše postavička vypořádává s nepřáteli, jsou prý pryč. Tentokrát budete muset být mnohem aktivnější a trochu i provětrat mozkové závity.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V původním Dungeon Siege byly čtyři základní třídy postaviček. Vývojáři nemají v úmyslu tento počet v Dungeon Siege II nějak zvyšovat. Spíše se chtějí zaměřit na jejich zpestření a rozšíření možností, které nabízejí. V nebezpečném světě plném nejrůznějších nebezpečných kreatur se navíc příliš nevyplácí chodit bez doprovodu. Vaše skupina bude moci čítat až šest členů a je důležité, abyste byli při výběru svých přátel velmi opatrní. Systém vývoje postaviček má být nový, stejně jako i některé schopnosti a dovednosti, kterými budou hrdinové oplývat. Dungeon Siege II poběží na novém enginu, takže se prý také bude moci pochlubit zajímavějšími efekty a celkově chytlavější atmosférou.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články