Nové obrázky z ruské RPG akce Xenus (Boiling Point)
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z ruské RPG akce Xenus (Boiling Point)

11. 11. 2002 15:00 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci akčních stříleček už jistě vyhlížejí slibně vypadající titul s prvky RPG od Deep Shadows, tvůrců Codename: Outbreak.

Projekt dostal jméno Xenus a z našich dřívějších zpráv víte, že vás zavede do drsného prostředí drogových magnátů v Kolumbii. A proč právě tam? "Nápad na tuto hru se zrodil v květnu 2001." říkají o svém díle vývojáři a zároveň nastiňují své záměry: "V té době již bylo rozhodnuto, že náš další projekt bude 3D akční RPG pro PC, bude se odehrávat v nedaleké budoucnosti na ohromném nerozštěpeném území. Chtěli jsme nasimulovat vyšetřování ve světě, kde je mnoho různých proti sobě jdoucích sil bojujících o nadvládu. Kolumbie - to je země s dlouhou a bohatou historií, nádhernou přírodou a velmi nestabilní politickou situací. Je zde i mnoho protichůdných ozbrojených seskupení. Přesně taková situace sedí do našeho herního konceptu." [více v připravovaném rozhovoru]

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Svět, do kterého se spolu s hlavním hrdinou hry, Kevinem Mayersem, dostanete, bude plně interaktivní, což je vzhledem k detektivně laděnému příběhu pochopitelné a žádané. Často při svém pátrání po ztracené sestře novinářce narazíte na jiné postavy, přičemž každá z nich bude vybavena vlastním charakterem a podle toho bude také vypadat vzájemná komunikace. Chystán je i multiplayer s oblíbenými módy jako jsou Deathmatch či Kooperativní hra. Zatím máte možnost soudit Xenus pouze podle obrázků, které máme v naší galerii, ale jak nakonec bude hra skutečně vypadat, se přesvědčíte až v její plné verzi, která by měla vyjít někdy v průběhu prvních třech měsíců příštího roku, popř. v její demoverzi, již plánují vypustit dva měsíce před plnou verzí.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články