Nové obrázky z Grand Theft Auto V doprovází další spekulace o PC verzi
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z Grand Theft Auto V doprovází další spekulace o PC verzi

13. 8. 2013 20:04 | Obrázky | autor: Petr Poláček |

Všichni víme, že PC verze Grand Theft Auto V nakonec ohlášena bude a s několikaměsíčním zpožděním oproti konzolovým verzím vyjde. Stejně jako v případě předchozích GTA her. Namísto poučení se z historie ale zakládáme a virtuálně podškrtáváme petice za PC verzi GTA V, neustále o ní spekulujeme a škrábeme ze dna jakýkoli náznak, že vyjde. I když víme, že se tak stane. Je to mírně absurdní, ale takový už herní byznys a instituce fanouškovství bývá. Nejnověji v tomto kontextu smetl fanoušky GTA Chris Evenden z Nvidie.

Během konferenčního hovoru s investory o výsledcích hospodaření firmy za uplynulý kvartál pronášel různá moudra na adresu rostoucích prodejů na hry stavěných a obecně výkonných PC i pod tlakem stále výkonnějších tabletů. Evenden zrovna tvrdil, že lidé vyhledávají PC jako nástroj obecného využití včetně browsení po netu či čtení emailů, když z něj vypadlo: „Na tohle všechno jsou ale vhodnější tablety. Naproti tomu jsou tu hráči, kteří chystají své herní systému na silnou sestavu her pro letošní podzim včetně hitovek jako CoD: Ghosts, Grand Theft Auto V a Assassin's Creed IV.“

Kolegové z Videogamer z toho odvozují, že chlapík z Nvidie tím mohl a nemusel prokecnout, že PC verze GTA V vyjde už letos na podzim. Vyloučit to samozřejmě nelze, ale stejně tak lze výše uvedený výrok brát jenom jako obecný výčet velkých hitovek, které vyjdou i na PC, mezi nimiž se zmínka o GTA V objevila náhodou. Vyberte si sami. Stejně všichni víme, že GTA V na PC vyjde. Na podzim, na jaře, v létě ...není to snad jedno? Raději se tedy zabývejme tím, co je – sadou nových obrázků, které najdete v galerii.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Tvůrci z Rockstaru je vydali u příležitosti zveřejnění první virtuální brožury o jedné z oblastí ve hře. Následujte tento odkaz a prohlédněte si rychlé vozy, které si můžete v oblasti Los Santos a Blaine County pořídit. Projděte si nabídky firem, s jejichž pomocí zde můžete investovat do nemovitostí nebo na burze do cenných papírů. Pro jistotu si zjistěte něco o zdejší zdravotní péči, když se vaši hrdinové v boji poraní. Očíhněte možnosti tuningu vaší káry. Virtuální se pobrouzdejte nákupními centry, nastudujte si možnosti volnočasových aktivit a tak dále. GTA V toho nabídne hodně, jak je u GTA her zvykem. Na PS3 a X360 vyjde GTA V 17. září.

P.S. Dva nové artworky také nejsou k zahození! Rovněž jsou pro potěchu vašeho oka připlácnuté v galerii.

Nejnovější články