Nové obrázky z FPS Gene Troopers
zdroj: tisková zpráva

Nové obrázky z FPS Gene Troopers

12. 9. 2005 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Playlogic dnes vypustila do světa čtyři nové screenshoty z nadcházející role-playing first-person střílečky s názvem Gene Troopers.

Vydání této hry, jež je vyvíjena nejen pro PC, ale také pro Xbox a PS2, je naplánováno na letošní Vánoce. V rámci singleplayerové kampaně Gene Troopers se podíváte do šesti velmi odlišných světů. V každém z nich na vás budou čekat jiné rasy, potvory, fyzikální podmínky, architektura a technologie. Hra bude obsahovat také multiplyaer s módy jako Deathmatch nebo Team Match (a hlasovou komunikaci přes Xbox Live).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Gene Troopers pojednává o největším konfliktu všech dob. Nese název podle jedné elitní bojové jednotky, která má za úkol hledat, shromažďovat a zabezpečovat všechny životní formy ve vesmíru. Tím nejdůležitějším zdrojem totiž bude v této hře genetický materiál, a to proto, že existuje technologie, která díky němu dokáže proměnit určité jedince v poslušné a velmi silné jednotky Gene Troopers. Svého hrdinu a jeho vlastnosti si navrhnete sami. Příběh hry má být plně interaktivní a formovatelný vašimi rozhodnutími. K dispozici budete mít nejrůznější zbraně, klasické i nové. Díky fyzikálnímu enginu Havok se můžete těšit na různé zajímavé efekty (včetně "bullet time") a ovladatelná vozidla či vesmírné lodě.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články