Nová strategie Titans of Steel: Warring Suns
zdroj: tisková zpráva

Nová strategie Titans of Steel: Warring Suns

3. 5. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už v červnu se chystá společnost Just Play vydat nový strategický titul Titans of Steel: Warring Suns, vyvíjený studiem Matrix Games.

Hra, o které dnes píšeme úplně poprvé, je situována do daleké budoucnosti a její příběh vypráví o boji čtyř různých ras, kterým jde o nadvládu nad celou galaxií. Základními bojovými jednotkami zúčastněných stran jsou tzv. "Titan-ATs" (Titan Attack Techs), neboli prostě roboti. Jednou z nejdůležitějších vlastností hry proto bude to, že si hráč bude moci takové roboty sám navrhnout.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vytvořeno může být až 450 různých typů anebo lze použít i 150 již hotových. Každý takový robot má 68 interních systémů, elektronické systémy, 4 druhy brnění, 20 druhů postav, 5 tříd velikosti (recon, light, medium, heavy, assault), 32 druhů zbraní (od těch běžných po dosti exotické). Hráč bude řádně zaškolen do ovládání a projde pěti arénami s mapami potaženými mřížkou pravidelných šestiúhelníků. Bude zde několik různých povrchů terénů, které budou mít vliv na průběh bitek K dispozici prý bude i multiplayer až pro 4 hráče.
zdroj: PR

korg

Nejnovější články