Noční hlídka (Night Watch) v češtině na dohled
zdroj: tisková zpráva

Noční hlídka (Night Watch) v češtině na dohled

16. 6. 2006 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Taktické RPG Night Watch je učebnicovým příkladem typické hry z Východu, která ve své domovině vyšla už před drahnou dobou (léto 2005), ale jednání ohledně distributora ve světě a související záležitosti se neuvěřitelně vlečou po mnoho měsíců.

Někde se jím stanou CDV (až září), jinde zase Ascaron (snad 26.6.) a v některých zemích (např. Austrálie) už má být údajně venku. I příchod Noční hlídky do ČR/SK se poněkud zdržel, protože ruským vývojářům Nival Interactive trvalo odstraňování chyb déle, než se čekalo. Avšak nyní už je česká verze konečně hotova a pokud nenastanou nějaké potíže s výrobou, dodají ji Future Games na pulty obchodů koncem příštího týdne (předobjednávka za 899 Kč z GameShopu). Prozatím můžete posoudit úroveň lokalizovaných textů na vytípaných screenshotech, které berte jako takovou předzvěst brzké recenze od Jíry Sládka - podobně jako dojmy z dema a oficiální popisek citovaný níže nebo na obrázku CZ krabice.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    Když padá noc a panství temnot nezná hranic, ožívají temní čarodějové, upíři a jiné ohavné stvůry. Jejich síla je nesmírná a běžné zbraně na souboj s nimi nestačí. Přesto však existují bytosti, jež pronásledují tyto noční lovce; bytosti, které věčně bojují s potomky noci – a překonávají je. Činí tak s přísnou poslušností ke staletí staré Dohodě mezi Světlem a Temnotou. Tyto bytosti samy sebe nazývají Noční hlídka. Noční hlídka je taktická hra s hraním rolí („Role Playing Game“) pro PC založená na ději, obsaženém v bestselleru ruského spisovatele Sergeje Lukjaněnka a v jeho filmové adaptaci, finančně nejúspěšnějším ruském filmu všech dob, režírovaném Timurem Bekmambetovem.

  • Příběh prolíná s dějem blížícího se pokračování filmu a byl vytvořen ve spolupráci s autorem knihy Sergejem Lukjaněnkem a režisérem filmu Timurem Bekmambetovem. Uvidíte děj filmu z jiného úhlu pohledu, zatímco hra samotná bude ve filmu také přítomna.

  • Spektakulární bitvy, souboje tváří v tvář a magické a měnící se schopnosti v ulicích moderní Moskvy. Aktualizovaná engine ze Silent Storm umožňuje totální destrukci okolního prostředí a poskytuje nejhlubší a nejfilmovější taktický boj, jaký kdy byl ve videohrách stvořen.

  • Staňte se „Někým jiným“, členem Noční hlídky chránícím zapomínající svět od temnot, jež se plíží mezi neviděnými. Shromážděte moc a sílu z jiného světa a rozviňte své schopnosti, abyste se stal Vrtkavcem. Kouzelníkem či Bitevním mágem.

  • Neskutečné boje – Postavy se přeměňují ve zvířata, okouzlí Vás a zatáhnou do spektakulárních bitev viděných zblízka. Staňte se Hrdinou – Vaše hlavní postava objeví své zvláštní schopnosti a přidá se společně se členy Noční hlídky k ovládání svých schopností a boji se Zlem.

  • Soumrak – Vstupte do soumraku, vrstvy reality, kde se Vaše kouzla a „Jiné“ schopnosti stanou ještě silnějšími, avšak kde také z Vás a z těch s nimiž bojujete vysají Vaše životy

  • Ničení – Výbušné kouzelné síly a zvláštní efekty Vám doslova umožňují zničit Váš dům! Ničte své okolí na ulicích Moskvy při bojích se silami Temnoty Moderní město – Podívejte se na skutečné ulice jednoho z nejslavnějších a nejvíce neblaze proslulých měst světa. Uvidíte skutečnou Moskvu, počínaje tichými dvory přes slavná místa jako hotel Kosmos či stanici metra.
zdroj: vlastní, PR

jd

Nejnovější články