Nival oznamuje RPG Hammer and Sickle
zdroj: tisková zpráva

Nival oznamuje RPG Hammer and Sickle

30. 4. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Nival Interactive včera oznámila, že spolu se studiem Novik&Co chystá nové taktické RPG s názvem Hammer & Sickle, odehrávající se ve světě Silent Storm.

S dějem této hry se posunete v čase až do jara 1949. Ocitnete se v britsko-americké části okupovaného Německa. Ztvárníte roli sovětského tajného agenta, který se dostal přímo do středu stále se stupňujícího konfliktu mezi zpravodajskými službami světových velmocí. Budete se muset nějak proplést sítí intrik a pokusit se ovlivnit další osud světa.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh hry Hammer & Sickle je nelineární. V jeho rámci se setkáte s řadou historických postav. Herní svět má být celistvý, takže se mezi všemi jeho částmi budete moci pohybovat naprosto volně a události probíhající v jedné, mohou ovlivnit události v jiné. Velmi významnou roli zde sehraje čas a neméně důležité bude i to, jak se oblékáte či co a jak říkáte. Samozřejmě budete mít přístup také ke zbraním (90 typů autentických kousků z 2. světové války a poválečného období), dokonce si budete moci najímat vojáky. Cizí vám nebude ani korupce. Informace nejsou zadarmo.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články