Ninety-Nine Nights a Lost Planet - další hry pro X360
zdroj: tisková zpráva

Ninety-Nine Nights a Lost Planet - další hry pro X360

10. 5. 2006 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Další, kterou vám dnes díky E3 připomeneme, je fantasy akce Ninety-Nine Nights, vznikající za spolupráce týmů Phantagram a Q Entertainment.

Jedná se o další projekt zamířený exklusivně na Xbox 360. Příběh hry nepředkládá na první pohled nic extra nového. Pojednává totiž o odvěkém konfliktu dobra a zla. Přesto prý by měl k sobě hráče připoutat a mít na ně silný emoční dopad. Každý sám si bude muset rozmyslet, na kterou stranu se přidá.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na výběr budete mít ze sedmi hratelných postav, z nichž každá vím bude moci nabídnout něco jiného nejen co do schopností a dovedností, ale také co do úhlu pohledu na samotné dění. Jelikož se nevyhnete soubojům, dokonce se prý stanete účastníky masivních bitev (se stovkami bojovníků na obrazovce), bude ve hře obsažena více než stovka zbraní, případně se budete moci naučit ovládnout některou z možných forem magie. Na výsledek akce bude mít jinak vliv i neustále se měnící počasí, terén a objekty v prostředí. V naší galerii na vás čeká nadílka nových screenshotů.

Prezentace na E3 se dnes dočkala také sci-fi střílečka Lost Planet, společnosti Capcom. Opět hra pro Xbox 360. Ale nejen to. Podle dnešní tiskové zprávy se jí v nějaké formě dočkáme i na mobilních telefonech. Její příběh vás přenese do zamrzlé tundry na jedné cizí, nepřátelské planetě. Zuří tam boj o přežití. Vedou ho tam spolu lidé, stvoření, která jsou zde původně doma a monstrózní bytosti, jež sem vtrhly z vesmíru.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Lost Planet bude obsahovat singleplayerovou kampaň, jejíž hlavní hrdina se bude podle nových informací jmenovat Wayne (jméno Byung Hun Lee by se americkému publiku asi nelíbilo). Následovat ho budete z perspektivy třetí osoby. Vedle toho se ale můžete těšit také na multiplayer s několika herními módy (kooperativními i kompetitivními) a podporou Xbox Live, díky níž se dočkáte případně dalších map, misí, zbraní nebo jiného stažitelného obsahu. Termín vydání tisková zpráva uvádí pouze pro USA - první kvartál 2007.

Update 11.5.: Dnes přibyl do galerie k Lost Planet balík nových E3 screenshotů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články