Nibiru: Messenger of the Gods v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Nibiru: Messenger of the Gods v obrazech

8. 10. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Unknown Identity, české vývojářské studio, které má na svědomí hororovou adventuru Posel Smrti, nyní pracuje na svém novém projektu.

Jmenuje se Nibiru: Messenger of the Gods a jak si můžete všimnout, v naší galerii je pro vás připraven nový balík ukázek z této hry. Hlavním hrdinou příběhu je student archeologie a lingvistiky Martin Holan. Je to Čech, ale studuje ve Francii. Nyní se má na žádost strýčka vrátit domů a setkat se s jeho přítelkyní, která by mu měla poskytnout povolení na prozkoumání nově objeveného německého tunelu někdy z období konce 2. světové války. Jenže žena se nedostavuje a nakonec ji Martin nachází mrtvou v jejím zcela zpřeházeném bytě. Následuje dobrodružství plné zvratů a nečekaných událostí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Adventura Nibiru: Messenger of the Gods by měla v šesti svých kapitolách zahrnovat 80 lokací. Postavičky budou prý ve 3D, přičemž NPC, se kterými se během hraní setkáte, by mělo být celkem 35. Jako v každé správné adventuře, tak i v této nebudou chybět dialogy (50 stran). Těšit se můžete na profesionální dabing a neméně profesionální zvukové efekty dokreslující spolu s dobře volenou hudbou atmosféru hry.
zdroj: GameConnect

korgull

Nejnovější články