Návrat akční sci-fi strategie Arcturus
zdroj: tisková zpráva

Návrat akční sci-fi strategie Arcturus

7. 4. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dalo by se říci, že akční sci-fi 3D titul s názvem Arcturus od britských vývojářů ze studia BlueInca pomalu upadl v zapomnění.

Alespoň co se médií týče. Vždyť naposledy jsme o něm slyšeli někdy loni v únoru... Po více než roce pro vás dnes ale máme několik nových ukázek, které dosvědčují, že tento projekt stále ještě žije. Arcturus by měla kombinovat 3D akci založenou na různých sci-fi dopravních prostředcích a real-time strategii. Odehrávat se bude na jedné velice vzdálené planetě obíhající hvězdu jménem Arcturus. Tento svět se potýká s válkou mezi dvěma rasami - Lumerany a Xizony, jimž oběma jde o dominanci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vývoj hry Arcturus započal zhruba v září roku 2001. Do této doby se většina vývojářského týmu soustředila pouze na vypracování vlastního speciálního 3D enginu, který by jejich nové dílo poháněl. Vedle single-playeru by měl být v Arcturus k dispozici také multiplayer. Hráč si bude moci vybrat, za kterou stranu se hry zúčastní a zda to bude jako vůdce této rasy, nebo její bojový letec. Kampaň povede přes tucet velice rozmanitých regionů. Začnete ve svém domácím a stejně jako váš soupeř se budete nacházet ve stejné počáteční technologické fázi. Také váš strojový park bude vybaven pouze základními kousky. Jak budete hrou procházet, sbírat bojové zkušenosti i suroviny pro technologický vývoj, vaše možnosti se budou rozšiřovat.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články