Nadějná FPS Pariah - info a nové obrázky
zdroj: tisková zpráva

Nadějná FPS Pariah - info a nové obrázky

6. 9. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

First-person střílečka Pariah poběží na nejnovější verzi Unreal engine (+ Havok) a za jejím vývojem nestojí nikdo jiný, než spolutvůrci her Unreal, studio Digital Extremes.

Hlavní postavou hry, zasazené do vzdálené budoucnosti, se stane vojenský lékař Jack Mason, jehož úkolem je dopravit trestankyni Karinu, nesoucí v sobě smrtící virus, na příslušnou vojenskou základnu kdesi na Zemi. Během letu ale jejich loď ztroskotá a spadne rovnou na planetu, která slouží coby kolonie pro odsouzené. Jeho a tedy i vaším úkolem je nejen v nepřátelském prostředí přežít, ale ještě nakonec dopravit ženu na původní místo určení. Podle dojmů některých zahraničních herních novinářů připomíná za běhu xboxová verze Pariah střílečku Halo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Co se týče zbraní, ty mají být různě nastavovatelné a především upgradovatelné pomocí speciálních "Weapon Energy Cores", které můžete sbírat po padlých nepřátelích. K dispozici bude rovněž pár ovladatelných vozidel jako jsou například jakási jednomístná létající kola/motocykly, buggyny nebo plavidla pro dvě až tři osoby, která však najdou uplatnění spíše v multiplayerové části hry. Co se týče MP modů, můžete se těšit na klasiku Capture the Flag, Deathmatch, Team Deathmatch a ještě dva speciální mody s názvy Siege a Frontline Assault, jejichž náplň bude teprve časem zveřejněna. Podle Digital Extremes půjdou všechny zmiňované typy hry hrát jak na PC, tak i na Xboxu přes službu Xbox Live.

Vydání Pariah je naplánováno na březen příštího roku a za zmínku jistě stojí fakt, že spolu s plnou verzí by se měl do světa dostat též jednoduchý editor map pro PC i Xbox verzi hry. S jeho pomocí půjdou prý vytvořit i hodně bohaté a zajímavé mapy (různé textury, efekty počasí, vlastní zvuky atd.), které ale nebudou přesahovat velikost v řádu několika desítek Kb (potvrzeno zatím pro Xbox). Jak pěkně tato střílečka vypadá, dokazuje 11 čerstvých screenshotů v naší galerii.

kate

Nejnovější články