Moscow Rush, FIFA Football 2005, Battlefield 2
zdroj: tisková zpráva

Moscow Rush, FIFA Football 2005, Battlefield 2

5. 7. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Buka Entertainment připravuje pro první čtvrtletí příštího roku ve spolupráci s vývojářským týmem HBM závodní hru s názvem Moscow Rush.

Hráči v ní v roli obyčejného městského chlápka snícího o milióněch na svém kontě usednou do taxikářského vozu, se kterým se pak budou řítit skutečnými ulicemi hlavního města Ruska. Budete se moci stát skvělým závodníkem, ale třeba i vůdcem zdejšího kriminálního podsvětí. Hra má kromě 20 single-playerových misí a tzv. Free Ride módu umožňovat také hru v multiplayeru před LAN.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Moscow Rush galerie  ||  FIFA Football 2005 galerie  ||  Battlefield 2 galerie

Nové obrázky čekají i na příznivce dalšího fotbalového titulu v řadě her od EA Sports - FIFA Football 2005. Ten se jako jeden z mála her může pochlubit mj. také českou verzí svých oficiálních stránek (jsou ve flashi). FIFA Football 2005 má být v mnohém vylepšena. Má například disponovat novým kinetickým a animačním systémem a obsahovat více než 350 licencí oficiálních mužstev a ligových soutěží, včetně nižších soutěží těch fotbalově nejzajímavějších zemí světa.

A nakonec něco málo pro fanoušky akčních her. V galerii ke hře Battlefield 2, což je pokračování slavné Battlefield 1942 od Digital Illusions na úplně novém enginu, na vás teď čeká pětice nových screenshotů. Oproti svým předchůdcům je Battlefield 2 zasazena do moderní doby, takže hráčům budou představeny ty nejnovější technické novinky v oblasti zbraní, příslušenství i vozidel. Na výběr budete mít ze tří supervelmocí - USA, Číny a nově vytvořené koalice Středního Východu. V onlinových bitkách se spolu bude moci utkat něco okolo 100 hráčů najednou. Vydání t=to hry se však nedočkáte dříve než příští rok.

korgull

Nejnovější články