Mercedes-Benz World Racing novinky na PC
zdroj: tisková zpráva

Mercedes-Benz World Racing novinky na PC

21. 7. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost TDK Mediactive Europe přenese svůj xboxový automobilový simulátor World Racing rovněž na PC.

Hra, kterou můžete znát také jako Mercedes-Benz World Racing, má být k dostání již v září tohoto roku a právě dnes můžete v naší galerii obdivovat pár nových ukázek. V září se mohou prý těšit také majitelé PS2 a o měsíc později i ti, co vlastní GameCube.

Fanouškovská stránka Race-Zone uveřejnila výčet novinek, které budou obsaženy v PC verzi hry oproti té xboxové. Mimojiné se můžeme těšit na lepší grafiku (vyšší rozlišení, více barev, kvalitnější textury, kokpit), vylepšenou umělou inteligenci soupeřů, podporu volantů, dva přidané vozy (třída E a nový CLK) nebo novou hudbu. Naopak smutné je, že v základní prodejní verzi World Racing nebude přítomen multiplayer, o nějž má být hra obohacena až o dva měsíce později formou patche.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mercedes-Benz World Racing je poháněna 3D enginem vytvořeným speciálně pro ni. Má jít o velice komplexní simulaci s velmi kvalitní grafikou a začleněným modelem poničení vozů. Jak už samotný název hry napovídá, patronem hry je světově proslulý výrobce Mercedes-Benz, který vývojářům poskytl také veškerá potřebná technická data. Titul vám bude moci nabídnout single-player mód se třemi herními styly a závodníka si budete dokonce moci sami navrhnout. K dispozici budete mít také spoustu originálních vozů, jak ze současné produkce, tak i klasických nebo závodních. Celkem by to mělo být okolo 109 variant, přičemž každé z aut bude vykresleno 15 tisíci polygony. Vývojem titulu se zabývá německé studio Syntec.
zdroj: GH

ko

Nejnovější články