Malé osvěžení s Marine Park Empire
zdroj: tisková zpráva

Malé osvěžení s Marine Park Empire

30. 5. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Cítíte-li se rovněž umořeni tím vedrem, možná vám přijdou vhod první ukázky z nové hry společnosti Enlight Software - Marine Park Empire.

Jde o hru, která vás nechá postavit a ovládat každý aspekt parku zaměřeného na mořský život. To znamená, že budete mít pod palcem starání se o živočichy (včetně krmení, aj.), stejně jako najímání či obměnu personálu. Protože tento park nestavíte pro sebe, ale pro lidi, bude třeba zajistit, aby se bavili. Vedle atraktivních exemplářů ve vašich nádržích k tomu slouží také nejrůznější atrakce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Marine Park Empire je vlastně nástupcem loňské Zoo Empire. Zahrnuje prý dokonce i všechna její zvířata, dekorace i budovy. Jde o naprosto volnou hrou, která vám dá možnost nastavit si vlastní pravidla. Vámi vytvořený park si budete moci coby návštěvník celý projít. Navíc si budete moci se svými svěřenci i zaplavat a potápět. Hra umožňuje pohled třetí osoby i vlastních očí. Vedle již zmíněných objektů a zvířat ze Zoo Empire se můžete těšit na 28 různých mořských živočichů, více než 150 budov, objektů a předmětů. Vydání hry je naplánováno na letošní léto.
zdroj: 3DGamers

korgull

Nejnovější články