Malá vyjížďka světem Hard Truck: Apocalypse
zdroj: tisková zpráva

Malá vyjížďka světem Hard Truck: Apocalypse

17. 1. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem Hard Truck: Apocalypse společností Targem a Buka byla původně očekávána už v loňském roce, ovšem jak vidíte, vydána zatím nebyla.

Zato se objevila sada nových obrázků, které jsme zařadili do naší galerie, kde si je nyní můžete prohlížet. Hard Truck: Apocalypse je akční hrou pojatou z perspektivy třetí osoby, zatíženou na akci s různými typy futuristických, ozbrojených vozítek. Děj hry vás zavede do světa stiženého apokalypsou, velmi nehostinného a dosti nepřátelského místa, kde jedinou šanci na přežití skýtá váš obrněný vůz.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podle nedávného preview magazínu Game Industry hra disponuje velmi jednoduchým ovládáním. Herní svět prý tvoří pár malých měst a pustina rozkládající se mezi nimi. Právě v té pustině se bude hráč pohybovat nejvíce. Jak si můžete všimnout na obrázkách, ona vozítka budou mít do naleštěných žihadel velmi daleko. Budou to terénně zdatné káry, jejichž vybavení a výzbroj bude záležet na vaší fantazii a finančních možnostech. Města jsou něco jako záchytné body, kde vás čeká zadání misí, z nichž budete těžit peníze, anebo si zde odpočinete, případně zajistíte nezbytné opravy a pod. Souboje prý probíhají stylem podobným systému point&click. Grafika není podle autora článku nic moc (alespoň v onom demu, které viděl) a za mnoho nestojí prý ani anglický překlad. Na kdy přesně se vydání Hard Truck: Apocalypse odkládá, nebylo oznámeno.
zdroj: PR, GameIndustry

korgull

Nejnovější články