Lords of Everquest, FX Racing, URU: Myst
zdroj: tisková zpráva

Lords of Everquest, FX Racing, URU: Myst

14. 10. 2003 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Lords of Everquest ve svém názvu sice nese známky jisté známé MMORPG, avšak sama masivně multiplayerová nebude a RPG tak úplně také ne.

S oblíbenou hrou EverQuest bude mít tato, která rozšíří řady real-time strategií, společný především svět - Norrath, kde spolu budou soupeřit tři různé frakce. Hráč si bude moci vybrat ze 16 hrdinů. Tvůrci z Rapid Eye Entertainment slibují, že když si hru zahrajete ze všech tří rozličných perspektiv, strávíte s ní v single-playeru minimálně 75 hodin. K jejímu vydání by mělo dojít ještě letos.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Lords of Everquest galerie  ||  FX Racing galerie  ||  URU: Ages Beyond Myst galerie

Pokud rádi závodíte, možná vás bude zajímat nový titul vývojářského studia Milestone. Jde o nedávno oznámený projekt s názvem FX Racing, na který se mohou těšit majitelé PC i konzolí. My vám dnes přinášíme několik nových ukázek, jež vám tuto hru přiblíží o něco více než slova. V FX Racing budou závody probíhat dosti divoce, budete moci dělat různé smyky, otočky apod. Kromě toho budete moci svůj vůz vybavit zbraněmi. To vše bude doprovázeno realistickými efekty. Single-player i multiplayer vám nabídne hned několik různých herních módů. Na tento titul si však budete muset počkat do příštího roku.

Před několika málo dny jsme vám přinesli zprávu, že bude nové pokračování série Myst - URU: Ages Beyond Myst - vybaveno muzikou od slavného hudebníka Petera Gabriela. Nyní pro vás máme pro změnu pár ukázek z této hry. Cyan Worlds, kteří tento projekt vyvíjejí, tvrdí, že single-player bude mnohem lepší než kdykoliv předtím a také obsáhlejší. Hráči budou moci trávit hodiny času prozkoumáváním tajemného světa plného různých překvapení a záhad k rozluštění. Navíc, budete-li mít zájem, můžete se připojit na Uru Live a pokračovat v poznávání míst, kde kdysi pobývala civilizace D'ni, také online. Uru by měla být k dostání už od letošních Vánoc.
zdroj: TTGnextgamegengamers

korgull

Nejnovější články