Knights of Honor, Paraworld, Dungeon Siege
zdroj: tisková zpráva

Knights of Honor, Paraworld, Dungeon Siege

4. 9. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra Knights of Honor od Black Sea Studios se do seznamu vydaných titulů zapíše až v druhém čtvrtletí příštího roku, a to jako real-time simulace dobývání a podrobování říše.

Její hráči se ujmou role evropského vládce, který se různými válečnými diplomatickými i ekonomickými metodami pokusí o rozšíření svého království. Titul vám kromě single-playeru nabídne také multiplayer až pro šest hráčů a těšit se můžete i na editor. Více se o hře dozvíte na jejích oficiálních stránkách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Knights of Honor galerie  ||  Paraworld galerie  ||  Dungeon Siege datadisk galerie

Tajemství společnosti Sunflowers je již odhaleno a má název Paraworld. Je to 3D real-time strategie a my pro vás z ní máme několik dalších ukázek, na nichž opět uvidíte některé zástupce prehistorické živočišné říše. Ti nebudou pouze dekorací úžasného 3D světa, budou jeho důležitou součástí a na váš postup budou mít velký vliv. Na podrobné informace si ještě musíme počkat, ale vzhledem k tomu, že ani tento titul neuvidíte dříve než příští rok, dokonce snad prý až na jeho konci, není kam spěchat.

Společnost Mad Doc Software připravuje pro příznivce RPG Dungeon Siege od Gas Powered Games první, a vzhledem k rozpracovanému novému pokračování série zřejmě i poslední, datadisk s podtitulem Legends of Aranna. Jeho vypuštění se plánuje na letošní listopad, zatímco Dungeon Siege 2 přijde někdy příští rok. Legends of Aranna, ze které máme pár nových screenshotů v naší galerii, s sebou přinese jednu novou kampaň, nové zbraně, brnění i předměty, nové hratelné postavy a ještě další vylepšení.
zdroj: TTGhomepageCVG

ko

Nejnovější články