Jaká je situace kolem Stargate SG-1: The Alliance?
zdroj: tisková zpráva

Jaká je situace kolem Stargate SG-1: The Alliance?

24. 8. 2005 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Od začátku tohoto měsíce jste se na našich stránkách mohli dočíst už dvě zprávy týkající se vývoje hry Stargate SG-1: The Alliance, vyvíjené na motivy skvělého seriálu Hvězdná brána.

V první šlo o jeho zastavení ze strany Jowoodu coby vydavatele, v druhé o jeho pokračování, neboť práva prý patří tvůrcům z Perception a ti své dílo rozhodně plánují dokončit. Jestli máte pocit, že to je tak trochu zamotané, říkám vám, jedno je jisté - společnost Jowood a studio Perception už spolu nekamarádí.

Možná si kladete otázku, jak je možné, že se vlastníky práv na takovou licenci jako je Stargate stali vývojáři a nikoliv vydavatelé, jak je obvyklé. Perception to ve svém rozhovoru pro GameCloud vysvětlují tím, že oni nejsou typickými vývojáři. To, co je odlišuje od mnoha jiných studií je kupříkladu hlavně to, že svůj vývoj financují sami (ač JoWood dle svého vyjádření prý investoval do hry 5 milionů Euro). Výše zmíněné problémy se prý ani nijak neodrazili na jejich práci. Hra je dále vyvíjena pro PS2 i PC a slibuje velký zážitek se spoustou akce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Stargate SG1: The Alliance bude zahrnovat nejen tváře vašich oblíbených hrdinů, ale také jejich hlasy. Richard Dean Anderson prý na nahrávání dorazil i se zlomeným kotníkem a Amanda Tapping v posledním měsíci těhotenství, tolik byli obětaví. Autenticitu hře dodají ale i další herci ze seriálu. O příběhu hry se toho zatím mnoho neví, kromě toho, že se bude odehrávat během osmé řady seriálu a bude se nějak týkat Anubise, Tok'Rů, Antiků a dalších známých ras a osob. Odhaleno bylo doposud ještě jen to, že se zde objeví i nový nepřítel (Haaken).

Dočkáte se arzenálu zbraní, který by měl čítat nějakých 20 až 30 kousků, z nichž některé budou k dispozici pouze v multiplayeru. Chybět samozřejmě nebudou klasické tyčové zbraně Jaffů a "zatkňaktely". Haakenové budou mít vlastní technologie. V multiplayeru bude připraveno několik herních módů (klasických i specifických) - čtyři budou týmové a čtyři individuální. V některých z nich si prý užijete i cestování prostřednictvím Hvězdných bran.
zdroj: SectorGameCloud

korgull

Nejnovější články