Info o Soldiers: Heroes of World War II
zdroj: tisková zpráva

Info o Soldiers: Heroes of World War II

25. 1. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Soldiers: Heroes of World War II je název chystané válečné akční strategie od Codemasters, ve které budete po vzoru Commandos ovládat malou elitní jednotku několika vojáků.

Svým stylem se má hra přiblížit až k Hidden & Dangerous 2, a to hlavně díky možnosti přepínat mezi strategickou mapou a third-person pohledem jakéhokoliv svého vojáka. Celkově hra nabídne tři kampaně po deseti misích a několik multiplayerových modů, z nichž stojí za vyzdvihnutí hlavně kooperativní styl hry pro tři hráče. Jednotlivé úkoly mají být velice různorodé, některé budete plnit za denního světla, jiné v noci, a na své si mají přijít i příznivci stealth postupů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Soldiers přinese celou řadu ovladatelných vozidel - jejich celkový počet se bude pohybovat až kolem stovky. Kromě detailního zpracování mají disponovat též realistickou fyzikou a věrohodným modelem poškození. Co se týče zbraní, připravuje se cca 25 kousků. Na začátku většiny misí budete mít sice přístup jen k velice skromnému arzenálu, ale tento nedostatek si budete moci vykompenzovat obíráním mrtvých nepřátel. Ve hře nebude existovat žádný daný systém tříd postav, ale pochopitelně vám nebude nic bránit v tom, abyste jednotlivé postavy specializovali na určité druhy činností vhodným vybavením. Podle GameSpotu je v současné době hotovo asi 40% hry, vydání plné verze se proto plánuje až na konec léta.
zdroj: GameSpot

kate

Nejnovější články