Hororová akce Four Horsemen of Apocalypse
zdroj: tisková zpráva

Hororová akce Four Horsemen of Apocalypse

1. 8. 2002 22:28 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost 3DO dnes oznámila, že ve spolupráci se světově proslulým umělcem v oboru fantasy a komiksů - Simonem Bisleyem, pracují na novém titulu pro PC, PS2, Xbox a GameCube.

Hra se bude jmenovat Four Horsemen of Apocalypse a jak je z tohoto názvu patrné, vycházeli tvůrci z biblického příběhu o konci světa. Zajímavé je i to, že se na její tvorbě budou podílet samé význačné osobnosti a skuteční umělci svého oboru. Své zkušenosti zde uplatní jak výše zmíněný Simon Bisley, tak ještě i Dave DeVries a věřte nebo ne, ve hře uslyšíte hlasy Tima Curryho (The Hunt for Red October, Charlie's Angels, The Three Musketeers), Lance Henriksena (The Right Stuff, Aliens, Millennium) a kultovní filmové hvězdy Traci Lordsové (Melrose Place, Profiler, First Wave).

Four Horsemen of Apokalypse bude akční hororovou hrou v tom naprosto čistém slova smyslu. Horor je možná navíc ještě slabé slovo. Pořádné obrázky sice ještě k dispozici nejsou, ale několik artworků pro hrubou představu zatím postačí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Děj bude zasazen do současnosti. Hráč získá roli archanděla Abaddona (anděl propasti, hubitel - Zjevení Janovo 9:11) a jeho úkolem bude zabránit totální destrukci světa tak, že nalezne tři "vyvolené" a spojí jejich nevyužité síly včas. Bude přitom muset čelit fanatikům, démonům a skličujícícm silám ztělesňujícím všechny smrtelné rány lidstva: Mor, Válku, Smrt a Hladomor. Nalézt ony "vyvolené" nebude zdaleka tak jednoduché, protože půjde o smrtelníky. Nedá se ovšem tvrdit, že by byli obyčejní. No posuďte sami - prvním vyvoleným je prostitutka, druhým sériový vrah a třetím zkorumpovaný politik. Často se dostanete do soubojů, a to přímých pěstních, ale také do takových, při nichž je řinkot mečů slyšet nahony daleko, a v neposlední řadě se budete muset také vyhýbat kulkám z automatických zbraní. Chybět nebudou ani efekty alá Matrix.

Hra bude určena dospělým hráčů, jelikož bude obsahovat příliš drastické extrémně násilné scény a vyskytne se zde i nějaká ta nahotinka. Atmosféra celého díla bude umocněna nejen zvuky, hlasy, realistickými postavami, ale také dalšími efekty jako je např. věrohodné roztrhání či procházení střel objekty i lidmi a s tím spojené spršky krve. Ve více než 18 levelech poznáte peklo samo. Four Horsemen of Apokalypse je naplánována na konec roku 2003.
zdroj: TTG

korg

Nejnovější články