Hero X - kladným hrdinou každým coulem
zdroj: tisková zpráva

Hero X - kladným hrdinou každým coulem

10. 6. 2002 13:26 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra Hero X, z níž pocházejí naše nové obrázky, Vám dá šanci stát se statečným a nedotknutelným hrdinou, který (a teď se podržte) ponese přímo Vaše vlastní jméno - když budete chtít.

Nebude to tedy žádný Superman, Spider Man či Batman, kterého z milosti můžete na chvíli kopírovat... Budete to právě Vy anebo Vámi stvořený rek, který se postará o poklidný život lidiček ve městě Smalltown.

Jistě jste zaregistrovali, že podobných her se v dnešní době vyrojilo více (např. Freedom Force, Spider-Man: The Movie Game, apod.). Těžko říct čím to je, ale nejspíš s tím bude mít co do činění odvěká touha obyčejného člověka stát se někým výjimečným, někým, na kom by závisel život všeho co se na této planetě hýbe a přesto nechat i nadále Bohu jeho funkci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Hero X by se nechala v podstatě srovnat s oblíbenou Freedom Force, protože stejně jako ona zobrazuje svět z isometrické third-person perspektivy. Na začátku hry si můžete svou postavičku vybrat buď z předefinovaných modelů, anebo si ji vytvoříte sami z nabízených kostýmů, pleťových typů, obdařit ji můžete rovněž maskou a dalšími doplňky. Samozřejmě nebudete ochuzeni o volbu mezi mužským a ženským hrdinou. Jak bylo již výše zmíněno, Váš hrdina bude potřebovat jméno (a je jen na Vás, zda mu propůjčíte právě to své), kterým ho následně budou oslovovat všechny další postavičky, s nimiž se ve hře setkáte. Nakonec svému svěřenci musíte určit, které tři supersíly budou jemu vlastní (super-rychlost, super-síla, nezranitelnost, ad.). V průběhu hry pak se mohou nabalit ještě další užitečné schopnosti.

Vaším prvním úkolem nebude věc zrovna jednoduchá, neboť půjde o záchranu vědce, který se stal obětí Smalltownského gangu motorkářů. Mimochodem, brutálnější typy hráčů asi nepotěší, že bojové techniky svého hrdiny budou moci využít pouze na ty "špatné" a ne na obyčejné civilisty, se kterými lze pouze mluvit. Prostě nejde o maniakálního zabijáka ale superhrdinu, který jako legendární Robin Hood nevinnému nezkřivil jediný vlásek. Ale zpět k vědátorovi, kterého máte zachránit. Jeho osoba Vám bude více než nápomocna, když budete čas od času potřebovat přidat svému hrdinovi nějakou tu super-sílu navíc -např. "Shapeshift" (díky této síle se budete moci proměnit ve skálu či železo), "Entanglement" (to Vám dá sílu ovlivnit růst rostlin natolik, aby Vašim nepřátelům znemožnily další pohyb) nebo "Multiply" (což neznamená nic jiného, než že se Váš hrdina v případě nutnosti rozmnoží o tři své kopie). Kromě toho všeho mají všechny tyto super-schopnosti ještě dvě úrovně. Komunikace s jinými postavami bude probíhat starým zámým komiksovým bublinovým způsobem, přičemž budete mít na výběr ze dvou až tří možných reakcí na to, co Vám dotyčná osoba bude říkat.

Hero X svým hráčům prý nenabídne tolik humoru jako Freedom Force a bude chybět také multiplayer, což asi některé z Vás asi odradí, nicméně podle dosavadních plánů by se měl objevit v obchodech ještě tento měsíc.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články