GTA: Vice City soundtrack na sedmi CD
zdroj: tisková zpráva

GTA: Vice City soundtrack na sedmi CD

10. 9. 2002 13:43 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na webu německé pobočky vydavatele Take 2 se objevilo pár dalších screenshotů ze čtvrtého dílu Grand Theft Auto s podtitulem Vice City pro PlayStation 2, které obohatily naší galerii čítající nyní celkem 38 kousků.

Spatříte na nich jednoho drsného motorkáře, člun na řece nebo kravaťáka cestujícího do práce na mopedu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Začátkem tohoto týdne byla také zveřejněna tisková zpráva, ve které výrobci hry z Rockstar Games uvádí, že současně s vypuštěním hry do amerických obchodů 29.října vydají i soundtrack v podobě celkem sedmi audio cédéček. Na nich najdete licencovanou hudbu z 80.let, která bude opět vytvářet tu správnou atmosféru i ve hře přes naladění různých rádií v každém vozidle. Nejen majitelé konzole od Sony, ale i běžných CD přehrávačů se tak mohou těšit na klasiky od Judas Priest, Michaela Jacksona, Blondie, Kool and the Gang a mnoho dalších, kdysi populárních skladeb.

Pokud stále truchlíte nad tím, že GTA: Vice City zatím nevyjde pro PC, nezapomeňte navštívit Tiscali Games zítra, kdy vám nabídneme tématický článek o tom, jak si vylepšit populární Grand Theft Auto III těmi nejzajímavějšími přídavnými modifikacemi.
zdroj: Take2

jd

Nejnovější články