Great Journey - velká cesta za ekologii
zdroj: tisková zpráva

Great Journey - velká cesta za ekologii

9. 12. 2002 22:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojové studio Rebelmind, které můžete znát mj.

také v souvislosti s humornou RPG z válečného prostředí - Grom, nechalo novinářům nahlédnou do své kuchyně, kde se vaří ještě další projekt využívající stejného enginu jako před chvílí zmíněný titul. Mimochodem Grom je nyní k dostání ve své německé verzi, zatímco ostatní lokalizace teprve na vypuštění čekají. Tím novým projektem využívajícím Grom enginu je dětská vzdělávací 3D adventura s názvem Great Journey. Jak si můžete všimnout na několika obrázkách, které vám spolu s těmito informacemi přinášíme, mladé pařany v této hře přivítá velice pestré prostředí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Great Journey je určena dětem ve věku od šesti do dvanácti let. Jak bylo výše naznačeno, tento titul není pouze pro zábavu, ale také má své hráče něčemu naučit. Obor, o kterém se děti v této hře dozvědí, se jmenuje ekologie. Hlavním hrdinou herního příběhu bude asi desetiletý chlapec jménem Tony "The Brave". Od svého kamaráda z Antarktidy Tony obdrží dopis se žádostí o pomoc proti jakémusi zlému člověku, jemuž činí radost znečišťovat jinak krásnou sněhem zavátou krajinu kdejakým odpadem. Cestovatel Tony se nenechá dlouho pobízet a samozřejmě svému kamarádovi přispěchá na pomoc. Spolu se pak vydají na velkou cestu, na jejímž konci má být zneškodnění onoho ohavného zloducha dřív, než roztaje sníh.

Hra obsahuje pět kapitol, během nichž se podíváte na více než 30 různých míst. Vzhledem k zaměření hry nemusí mít rodiče strach, že by šlo o nějaký krvák. Great Journey je zcela bez násilí. Kromě krásného prostředí malé hráče čeká také jednoduché ovládání a mnoho zajímavých mini-gamesek. Rebelmind mají v úmyslu své dílko vydat někdy v průběhu prvního čtvrtletí 2003.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články