Fire Department - hrdinové z hořícího pekla
zdroj: tisková zpráva

Fire Department - hrdinové z hořícího pekla

9. 12. 2002 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když se zeptáte malého kluka na ulici, čím by chtěl být, až bude velký, tak vedle klasických odpovědí vedle popeláře, hokejisty, kosmonauta či pilota stíhačky můžete očekávat také hasiče, nebo-li požárníka.

Je to jistě práce úslužná, ale možná někdy i tak trochu nevděčná a vůbec na to člověk musí mít žaludek. Fire Department (Fire Chief) od společnosti Monte Cristo dá všem malým i velkým snílkům šanci vyzkoušet si alespoň zlomek všeho stresu, který takové zaměstnání obnáší. Hra vás rovnou zasadí do role kapitána požární stanice, takže pod vaším dohledem bude jak tým schopných hrdinů, tak také vozový park a všechno vybavení. Kromě toho, vším úkolem bude své muže trénovat, učit je základy této náročné profese, zocelovat jejich odolnost vůči stresu, apod.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ve Fire Department půjde o majetek, ale hlavně o životy, takže pokud budete mít pocit, že vaši hoši nemají vzniklou situaci pod kontrolou, nestyďte se zavolat specialisty a vyberte si z širokého spektra nabízených vozidel. V zuřícím pekle bude potřeba zachovat chladnou hlavu a pečlivě, i když co nejrychleji zvážit, jak překonat vzniklé překážky a kde se na hašení soustředit více. Za vaši těžkou práci vás může čekat i odměna v podobě medaile např. za záchranu největšího počtu životů při omezených podmínkách.

Fire Department, který by měl vyjít ještě letos na Vánoce, vám nabídne 10 velkých misí inspirovaných událostmi ze skutečného života. Vaše pomoc bude potřeba např. u vybuchlého autoservisu, havárií petrochemických továren, srážek vlaků, požárů obytných domů ve městě, ale také skladů. Pod kontrolou budete mít šest různých profesí - obyčejné hasiče, zdravotníky, specialisty oděné do nehořlavých obleků, techniky, údernou jednotku vysílanou na nejvíce nepřístupná místa a pak ještě jednotku na překonávání těch nejobtížnějších překážek. Vozový park bude obsahovat všechna potřebná vozidla jako: Aerial (velký nákladní vůz), the Pumper (velký vůz s mobilní hadicí), Mini Pumper, Water Tower, Tanker (nádrž s vodou), Medic Master (Ambulance) a Wildland Xtrem (buldozer). Hra bude podrobně zaznamenávat, kterých akcí se daný hasič účastnil, a také ztráty vašich mužů.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články