Fire Department 2 už brzy, nové obrázky
zdroj: tisková zpráva

Fire Department 2 už brzy, nové obrázky

9. 11. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Monte Cristo Games dnes vypustila další sadu nových obrázků z jejich nadcházející 3D real-time strategie s názvem Fire Department 2, případně také Fire Captain: Bay Area Inferno.

Jde o pokračování originální hry s tématikou riskantního povolání záchranáře či hasiče, která vyšla v průběhu loňského roku a v naší recenzi obdržela 61 %. V tuto chvíli je vydání této hry na spadnutí. Na oficiálních stránkách běží odpočítávání dnů, hodin, minut i vteřin do okamžiku, kdy bude produkt (pravděpodobně nejdříve v německé verzi) k dostání. Momentálně zbývá něco málo přes dva týdny, konkrétně 15 dní a pár hodin.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Fire Department 2 vás tedy nechá opět čelit zkázonosným plamenným jazykům. V boji proti nezkrotnému živlu vám pomůže tým profesionálních požárníků, které budete mít pod svým velením, samozřejmě se vším potřebným vybavením. Veškerá akce se bude odehrávat v jednom metropolitním městě na západním pobřeží Spojených států. Lokace a okolnosti neštěstí vyžadujících váš zásah se budou lišit. Jejich scénáře byly prý vytvořeny na základě skutečných situací.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články