Feudálem v RTS Lords of the Realm III
zdroj: tisková zpráva

Feudálem v RTS Lords of the Realm III

26. 4. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Někdy v průběhu tohoto roku by mohly být ukojeny choutky všech, kteří prahnou po dobývání, protože se chystá vypuštění nové historické real-time strategie s názvem Lords of the Realm III.

Hru vyvíjí studio Impressions Games a vydávat ji bude Sierra Entertainment. Titul je zasazen do období středověku, mezi 850 a 1350 našeho letopočtu. Také proto zde nepotkáte žádné ufouny, ani roboty, ale pouze a jenom rytíře a další autentické postavy. Také architektura a design hradů bude tomuto období věrně odpovídat. Hra je ale nejen dobývání a obléhání, ale také o budování pevností a hradů, politice a náboženství. Tvůrci vám připravují řadu různých scénářů, v jejichž rámci se podíváte do Británie, Německa, Francie, Normandie, Bretaně, Flander, či Dánska.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Lords of the Realms III hráče postaví do role feudála, jehož jediným cílem je podmanit co největší území, získat moc a držet přitom církev na uzdě. Zní to sice jednoduše, ale bude třeba zajistit hodně věcí, než ke svému vysněnému cíli nakonec dojdete. Navíc musíte mít na paměti, že nejste jediným feudálem v tomto světě. Vystavět proto pevnosti a bránit svou zemi bude jednou z prvních záležitostí vůbec. Na druhou stranu byste měli shromažďovat prostředky, kterými byste sami cizí pevnosti pokořili - katapulty, praky, beranidla, žebříky, obléhací věže, ad. Pokud se ale ocitnete v situaci obleženého, nebude od věci se připravit a nalíčit na onoho zlotřilce různé pasti - jámy, kůly, vařící olej, atp.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články