Exkluzivní screenshoty z Praetorians
zdroj: tisková zpráva

Exkluzivní screenshoty z Praetorians

30. 11. 2002 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Již nějakou dobu Pyro Studios pilně pracují na třetím pokračování slavných Commandos a zároveň pomalu dokončují i slibně vypadající real-time strategii Praetorains z období, kdy světu vládlo Římské impérium.

Nemusíte se ale děsit, nejedná se o žádný laciný klon, na které jsme si poslední dobou museli chtě nechtě zvyknout, ale o strategii, která má svůj vlastní styl, nápaditost a velmi slušnou grafiku. To jsme se mohli na vlastní oči přesvědčit v novinářské preview-verzi s přibližně třetinou hry, kterou se nám díky dobrým kontaktům podařilo získat a z které jsme pro vás vytípali přesně dvacítku exkluzivních screenshotů:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Praetorians, jejichž plná verze je po několika odkladech naplánována na únor příštího roku, jste si ostatně mohli otestovat sami v nedávném neoficiálním demu. Více se o této velmi nadějné hře dočtete v obsáhlých dojmech od Bergyho už brzy:
    Například slavní legionáři se mohou seřadit do věhlasné formace připomínající želví krunýř (vojáci jsou semknuti k sobě a obklopeni svými velkými hranatými štíty), a pak jak tank rozrážet neuspořádané houfy nepřátel. Kopiníci mohou zase házet svá kopí proti nepřátelům nebo je použít jako bodnou zbraň. [...] Opravdu originální jsou gladiátoři, kteří na svou oběť nejprve hodí kovovou síť a posléze jí ubodají svými vidlicemi. Průzkumné jednotky k armádě také patří, a proto není radno podceňovat jejich schopnosti. Jejich řešení je v zásadě unikátní, protože se jedná buď o sokolníka nebo chlapíka s ochočeným vlkem... [více příští týden]
zdroj: vlastní zpráva

jd

Nejnovější články