Empires: Dawn of the Modern World média
zdroj: tisková zpráva

Empires: Dawn of the Modern World média

1. 6. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nových oficiálních stránek se dočkala i historická real-time strategie Empires: Dawn od the Modern World vznikající v dílnách vývojářského týmu Stainless Steel Studios, který má na svědomí známou Empire Earth.

Vydání tohoto projektu se ujala společnost Activision, která to má v plánu učinit na podzim tohoto roku. Už dnes však můžete do bojovně laděného světa této hry nahlédnout díky naší galerii, kde jsou k vidění čerstvé obrázky. Nově je k dispozici i kompletní verze E3 traileru (10 MB, DivX), který je v lepší kvalitě a o minutu delší než ten, který jsme vám nabídli zhruba přes 14 dny.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Empires: Dawn to the Modern World vás povede tisícem let historie několika různých civilizací. Vývojem od roku 950 až 1950, tzn. přes středověk, objevení střelného prachu, 1. i 2. světovou válku, budete doprovázet národy jako jsou Němci, Číňané, Američané, Korejci nebo Britové. Cílem bude dosáhnout s vámi vybraným národem dominance nad světem. Každý z nich přitom pochopitelně disponuje jinými, avšak historicky podloženými prostředky i jednotkami a má své klady i zápory, což výrazně ovlivní způsob hry. Bitvy o nadvládu se budou odehrávat na zemi, ve vodě i ve vzduchu, přičemž v single-playeru si budete za své soupeře v náhodně generovaných mapách vybrat až 7 počítačových oponentů. Stejně tak se ale budete moci rozhodnout pro roli některého ze tří velkých vojevůdců - generál Patton, Richard Lví srdce či admirál Yi - v příběhem podkreslených kampaních. Těšit se můžete i na multiplayer s podporou až sedmi hráčů.
zdroj: homepage, GH, 3DGamers

korgull
Smarty.cz

Nejnovější články