Emperor: Rise of the Middle Kingdom pics
zdroj: tisková zpráva

Emperor: Rise of the Middle Kingdom pics

18. 6. 2002 16:53 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Být nadšencem do strategií a minout takové tituly jako jsou Caesar, Zeus: Master of Olympus anebo Pharaoh, které má na svědomí jedna a tatáž společnost známá jako BreakAway Games, by byl téměř hřích.

Patříte-li tedy k zarputilým stratégům, určitě si nenechte ujít ani nové dílo navazující na vyjmenovanou sérii z dílny výše zmíněných vývojářů, které vzniká pod záštitou Sierry a ponese název Emperor: Rise of the Middle Kingdom. Nové obrázky zdobící naši galerii svůj genetický původ rozhodně nezapřou.

Emperor: Rise of the Middle Kingdom bude hrou o politice, diplomacii, obchodování a samozřejmě i výstavbě měst v době starověké Číny. Na všechny tyto věci budete mít čas celých 3000 let čínské historie. Hra začíná tutoriálem v letech 2100 př. n. l., kdy zemi ovládala dynastie Xiu, následuje šest kampaní pokrývajících období vlád dynastií Shang, Zhou, Qin, Han, Sui/Tang a Song a končí sedmou kampaní vykreslující invazi Genghise Khana do severní Číny v roce 1211 n.l. Cílem jednotlivých misí (těch je v plánu asi tak 40-50) bude podobně jako v předchozích hrách vystavět město tak, aby bylo dosaženo kýžené výše populace, dostálo se přitom všem ekonomických požadavkům a nechyběly v něm ani potřebné monumenty (vč. např. Velké Čínské zdi). To vše v závislosti na politické situaci a v rámci daných diplomatických cílů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jak jsme již předeslali v jedné z dřívějších zpráv, v Emperor: Rise of the Middle Kingdom se poprvé objeví možnost zahrát si multiplayer s jinými hráči (až osmi) přes Internet. Připravují se pro Vás hned dva herní módy - kooperativní a kompetitivní neboli konkurenční. V prvním jmenovaném se hráči pokusí dosáhnout společného cíle (např. vystavění takových divů světa jako je Velká Čínská zeď nebo Grand kanál). Scénář v tomto případě končí, když všichni hráči dosáhnou dané mety. Druhý, kompetitivní scénář dává už podle označení tušit, že zde půjde o konkurenční boj. Kdo jako první splní všechny úkoly - vyhrává.

Emperor: Rise of the Middle Kingdom bude v případě, že se vývoj neodchýlí ze svého zdá se dobrého směru, pravděpodobně vydán ještě do konce tohoto roku.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články