Emperor: Rise of the Middle Kingdom obrázky
zdroj: tisková zpráva

Emperor: Rise of the Middle Kingdom obrázky

2. 7. 2002 21:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Není to zase tak dávno, co se na našich stránkách objevily podrobnější informace o tom, s čím se setkáte v nejnovější připravované hře od Impessions Games a Sierry - Emperor: Rise of the Middle Kingdom.

Dnes se naše galerie může pochlubit třemi novými obrázky, jež jsou kromě ukázky ze hry také nahlédnutím do dávné čínské historie. Vydání Emperor, která naváže na tradici oblíbených budovatelských her stejného výrobce, se plánuje na poslední měsíce tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Emperor: Rise of the Middle Kingdom pokryje 3 tisíce let historie čínského národa. Setkáte se zde s významnými panovníky. Projdete třemi vývojovými epochami odrážejícími se na všech oblastech lidského života, vč. náboženství, válčení i architektuře. Plná hra čítá celkem sedm kampaní (počítáno bez počátečního tutoriálu). Hlavním cílem mnoha misí je postavit některý z monumentů (podobně jako pyramidy ve hře Pharaoh). Jiné mise se spíše zaměřují na vojenské či diplomatické řešení daných úkolů a obchodování.

Hra bude obsahovat také multiplayer, na němž se vyřádí jak ti, co rádi soupeří, tak ti, kterým se líbí kooperativní klání. Kooperativní mód bude ve své podstatě téměř shodný s klasickým single-playerem. Rozdíl bude pouze v tom, že za těmi místy na mapě nebude stát počítač, ale další hráč. Naopak kompetitivní mód je pojat spíše jako boj o území. K dispozici zde budou takové zbraně, jakými se lépe dostanete přes hradební zdi. Sierra tvrdí, že multiplayerové hry jsou navrženy tak, aby nezabraly více než 90 minut hraní. Když však bude třeba, připravena je i možnost uložení hry.

korg

Nejnovější články