Earache Extreme Metal Racing v říjnu a s Archosem
zdroj: tisková zpráva

Earache Extreme Metal Racing v říjnu a s Archosem

11. 9. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vzpomínáte na hru Earache Extreme Metal Racing? Psali jsme o ní v posledním půlroce dvakrát a dnes jsme tu tedy potřetí.

Minule jsme vám nabídli hratelné demo a videoukázku, teď pro vás máme tři nové screenshoty a informaci, že společnost Metro 3D uzavřela smlouvu s Archos, světovým výrobcem spotřební elektroniky a lídrem v oboru přenosných digitálních zařízení, ohledně spolupráce v tom smyslu, že se v Earache Extreme Metal Racing budete moci setkávat s MP3 playerem Archos 104. To ostatně mají demonstrovat také nové obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Earache Extreme Metal Racing je vyvíjena týmem Data Design Interactive pro PlayStation 2, PC a PSP. Původně bylo vydání tohoto titulu plánováno na červenec, dnešní tisková zpráva však uvádí, že se ho dočkáte 27. října. Jak jste se mohli dočíst už dříve, vystupovat v něm budou ďábelské závodní týmy tvořené známými metalovými kapelami, jejichž songy ve hře také uslyšíte a právě prostřednictvím výše zmíněného playeru se mezi nimi budete moci přepínat. Uvedeny byly například Napalm Death, At The Gates, Cathedral, The Haunted, Hate Eternal, Cult Of Luna, Beecher, Urkraft, Anata, Mistress, Severe Torture , a mnoho dalších.
zdroj: 1

korgull

Nejnovější články