E3 - prázdninové radovánky v Beach Life
zdroj: tisková zpráva

E3 - prázdninové radovánky v Beach Life

21. 5. 2002 17:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Rádi byste se letos o prázdninách podívali někam k moři, ale nemáte čas, peníze, anebo Vás tíží jiné důvody proč svůj sen nenaplnit? Snad Vás potěší alespoň hra, kterou na letošní léto připravují Eidos spolu s vývojáři ze studia Deep Red Games.

Její název by měl v našich končinách znít: Beach Life, avšak v USA tato hra vyjde pod titulem Virtual Resort: Spring Break (pro případ, že byste se s tímto názvem někde setkali). Nasposledy jsme Vás o tvorbě této simulační strategie informovali někdy v říjnu loňského roku a až nyní pro Vás máme nové obrázky, které nechají tušit, že v této hře nepůjde o nic jiného, než o vybudování a provozování rekreačního komplexu vyhovujícího a lákajícího luftaře s naditými peněženkami.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Beach Life (Virtual Resort: Spring Break) Vám dá do začátků opuštěný tropický ostrov, kde bude vaším úkolem vybudovat a vést všemi oblíbené a často navštěvované prázdninové centrum s možností vyžití nejrůznějšího druhu (vodní sporty, restaurace, noční kluby, plážové aktivity a mnoho dalšího - celkem přes 50 staveb). Každý scénář Beach Life se bude odehrávat na jiném ostrově (celkem 12) oplývajícím jinými podmínkami, přičemž v závislosti na místě se bude měnit také typ Vašich hostů. Kromě toho budou scénáře odlišné i svými cíly, kterých bude třeba dosáhnout. Mnohdy si budete muset poradit s nepříjemnými hrátkami počasí i dalšími problémy (např. s moskyty apod.).

I když Beach Life nemá v názvu slovo "tycoon", určitě se mezi tyto hry dá zařadit. Stejně jako v tycoonovkách zde budete pečovat o své hosty a snažit se vyhovět jejich potřebám doslova od rána do rána. Zda se Vám daří tento úkol plnit pak budete moci sledovat pomocí přibližovacích kamer i velmi zblízka. Vedle kampaně se vybijete rovněž na Free módu, v němž můžete ovládnout jeden z v kampani již dokončených ostrovů. Beach Life bude obsahovat svůj MP3 přehrávač s možností volby mezi původním licencovaným soundtrackem a Vaší vlastní hudbou.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články