Dvě nové pohlednice z Belief & Betrayal
zdroj: tisková zpráva

Dvě nové pohlednice z Belief & Betrayal

13. 7. 2006 8:08 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jste Jonathan Danter, a když vám jednoho ponurého listopadového dne zazvoní na stole telefon a ve sluchátku se ozve detektiv Scotland Yardu, ještě netušíte, jaká dobrodružství a nebezpečenství vás čekají.

Zrada a víra (Belief & Betrayal) zdroj: tisková zpráva První podezření možná pojmete, když vás policista informuje o tom, že našli vašeho strýčka Franka. Zavražděného. Je to ten strýček, o kterém jste si mysleli, že už je deset let po smrti. Když vás nerozhodí to, tak útok na vaši osobu při návratu z pohřbu do bytu jistě. Tak začne vaše dobrodružství s názvem Belief & Betrayal, které připravuje studio Artematica. V naší galerii jsou z něj k vidění dvě nové ukázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Po výše uvedeném odstavci to možná nevypadá, ale děj této hry vám pravděpodobně připomene dnes tolik skloňovaný Da Vinciho kód (chcete-li Šifra Mistra Leonarda) Dana Browna. Také se tu jedná o jakési spiknutí spojené s církví, ovšem tohle se bude týkat Jidáše, jenž měl za 30 stříbrných zradit Ježíše. A také se to bude točit okolo chrámů a katedrál se spletí tajných katakomb, temných knihoven plných záhadných knih, jež měly být zničeny inkvizicí, ale i tajemných klášterů hluboko v černých lesích a dalších míst obestřených rouškou tajemství. Spolu s Jonathanem si při svém pátrání střihnete zájezd do Londýna, Benátek i Říma. A stejně jako hrdina Da Vinciho kódu, ani Danter nebude na všechno sám, bude mít dámský doprovod jménem Kira.

Adventura Belief & Betrayal se nese v duchu tradičním. Hra je stylu point & click, přičemž ve 2,5D prostředí jsou rozmístěny 3D objekty, z nichž některé lze sebrat pro použití při řešení nějakých puzzlů. Dva nové screenshoty, které vám dnes nabízíme, zachycují známé budovy a místa (v tomto případě jde o noční pohled na katedrálu v Chartres a Piazza San Marco) a mají vám ukázat, jakou práci si vývojáři dali, aby je zachytili co možná nejvěrněji. Vydání titulu je naplánováno na poslední kvartál tohoto roku.

korgull

Nejnovější články