Devět týmů z chaotické Chaos League
zdroj: tisková zpráva

Devět týmů z chaotické Chaos League

25. 5. 2004 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V naší galerii se objevila sada nových screenshotů ze hry Chaos League, jejíž částečně francouzskou hratelnou demoverzi jste si mohli vyzkoušet už minulý týden v pátek.

Ryze anglická verze by měla být vydána na konci tohoto týdne. Nové obrázky vám představí některé z týmů, které se v tomto hybridním fantasy sportovním strategickém RPG titulu (uff ;) mohou objevit. Je to celkem devět týmů od pomalých, ale silných dwarfů, po magií obdařené a bleskově rychlé lesní elfy. Tím chtějí tvůrci naznačit, že si hráči budou moci vybrat zcela podle svého gusta a strategického myšlení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Chaos League, vyvíjená týmem Cyanide Studios, by měla být dokončena už v dohledné době, aby se plánovaného 2. července mohla objevit v obchodech. Jak už bylo řečeno výše, hra kombinuje několik žánrů a i když je zasazena do světa fantasy, jde vlastně o sport. Sportovní klání však nebude mít žádná velká pravidla. Hráč nebude muset hledět na fair-play, ale stejně tak nebude moci očekávat, že mu v případě potřeby pomůže rozhodčí, tedy pokud ho zrovna neuplatil na svou stranu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články