Detaily o RTS Telladar Chronicles: Decline
zdroj: tisková zpráva

Detaily o RTS Telladar Chronicles: Decline

17. 10. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Telladar Chronicles: Decline je taktická válečná real-timová hra s prvky RPG.

Jejím vývojem se zabývá studio MindLink. Děj titulu se odehrává ve světě zvaném Miere, rozprostřeném na třech kontinentech - Kania, AElnoras, Tiraya. Je to originální svět ve stylu fantasy, s historií sahající až někam dvacet tisíc let zpátky, do starověkých elfích království, přes několik katastrof, objevení se nových národů, nespočet válek, vzestup lidských měst, až do současnosti. Příběh vychází z událostí Války sedmi národů. Tento velký, téměř celosvětový konflikt postihl všechny velké a i mnoho menších národů a ras Miere, kterým nezbylo než bojovat o holé přežití. TC: Decline, z níž vám dnes můžeme nabídnout sadu nových ukázek, má být první z řady chystaných her z tohoto světa.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Vývojáři by tímto svým dílem rádi zaujali hráče, kteří mají v oblibě žánr fantasy, a kteří by se rádi cítili součástí nově se rodící legendy, stejně jako hráče zalíbené v žánru válečném a masivních taktických bitkách, protože válečnictví v této hře má být prý velmi realistické (samozřejmě kromě magie). TC: Decline má být rozdělena do šesti kapitol. Každá z nich bude čítat několik různě rozsáhlých a rozvětvených misí s unikátními úkoly - celkem to má být třicet hlavních misí plus ještě několik bonusových, které se odemknou těm, co si během hraní vedli obzvlášť dobře. Jelikož se jedná o Válku sedmi národů, bude hráč moci ovládat jednotky náležící některé ze sedmi stran - tří lidských, dvou orckých, jedné skřetí, kentauří a elfí. Postupně hráč vystřídá role čtyř hlavních hrdinů (dva lidští, jeden orcký a jeden elfí). Vše se bude odvíjet od reputace vaší postavičky. Právě za reputaci si budete pořizovat nové rekruty, vybavení, kouzla, apod.

Bojový systém bude zahrnovat skoro všechny druhy bojových technik a taktik dostupných v pseudo-středověkém prostředí. Důležitou roli mohou hrát morálka, manévry, maskování atd. Hráč bude moci rozdělit armádu do menších divizí, přičemž počet jednotek ve skupině bude dán vůdčími schopnostmi hrdiny. Kdykoliv v průběhu boje budete moci podle potřeby hru pozastavit nebo zpomalit, abyste mohli zadat nové rozkazy. V pozastaveném módu vás hra navíc poinformuje o průběhu boje. TC: Decline vám nabídne také multiplayer. V současné době se vydání hry plánuje na pozdější měsíce roku 2005.
zdroj: Accessgamer

korgull

Nejnovější články