Detaily o GTA: Vice City Stories
zdroj: tisková zpráva

Detaily o GTA: Vice City Stories

2. 8. 2006 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Plánovaná PSP nástavba (či spíše dějový předchůdce) pro dřívější PS2/Xbox blockbuster GTA: Vice City nás příběhově zavede do roku 1984, tedy dva roky před událostmi popsanými právě v citovaném GTA: Vice City, k němuž se tady budou vztahovat všechna dílčí srovnání.

V PSP inkarnaci VC Stories se v hlavní roli objeví 28-letý mariňák Victor Vance (to je ten, co ho v úvodu původní hry zabil SWAT tým), který bude mít před sebou herní prostředí údajně mnohem rozsáhlejší než tomu bylo ve Vice City, s čímž také souvisí větší počet dopravních prostředků & předmětů na výběr (helikoptéra, dalekohled) i nějaké nové zbraně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vedle nové schopnosti - plavání - se hráči mohou těšit i na jízdu na vodních lyžích, nový způsob ovládání motorek, větší kumulaci lidí a objektů v obraze, více interiérových prostorů, nové i zčásti rozestavěné známé budovy, lepší viditelnost (resp. do větší dálky) a bohatší škálu barev, rozličné efekty související se změnami počasí (mluví se o hurikánech), přirozenější animace postav a také multiplayerové dispozice ve stylu předchozího Liberty City Stories.

V případě nějakého vašeho neúspěchu ve hře bude připraven taxík s rychlým odvozem na místo zadání poslední mise, potěší i údajně rychlejší načítací časy a vícevrstvá struktura misí. Do kroku vám mají hrát všechny songy z původního Vice City a ještě nějaké navíc. Co zde naopak asi nenajdete, resp. se o tom zatím vůbec nemluví, je případná úprava vzhledu vašeho charakteru, potažmo vybraného jízdního prostředku, a schopnost přelézání zdí. Hra vyjde pro PSP 20. října 2006 a časem se pravděpodobně setkáme i s předělávkou na PS2, jako u Liberty City Stories.
zdroj: GamePro, GTAPortable

gamepro

Nejnovější články