Datadisk Battle Mages: Sign of Darkness
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Battle Mages: Sign of Darkness

14. 4. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jsou to sotva dva dny, co jste si na našich stránkách mohli přečíst recenzi role-playing strategie Battle Mages od vývojářů Targem Games a už vám přinášíme zprávu o oficiálním oznámení chystaného datadisku společně s devíti screenshoty.

Tento přídavek ponese podtitul Sign of Darkness a jeho příběh vás přivede do stejného světa, jaký jste možná už poznali (a možná ještě ne) v původní hře. Vydání je naplánováno na poslední čtvrtletí tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Battle Mages: Sign of Darkness bude vybaven čtyřmi novými kampaněmi zahrnujícími události, které se v Daenmor staly ještě dlouho před tím, než zemi pokryl Warlockův stín. Hráč bude postupně odhalovat tajemství Řádu Strážců, čelit proradným plánům Elfů, vést vojska pomstychtivých Orků do bitvy, bojovat proti příšerám Chaosu... Dočkat byste se měli spousty singleplayerových i multiplayerových map, nových jednotek a upgradů, nových hratelných ras (Dwarves, Undead), vylepšeného inventáře, nových taktických možností v ovládání jednotek, anebo misí probíhajících ve dne nebo v noci za nejrůznějších podmínek počasí. Podrobnější informace najdete na oficiální stránce Buky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články