Cleric, Prince of Persia, Painkiller
zdroj: tisková zpráva

Cleric, Prince of Persia, Painkiller

31. 8. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hororová akční adventura Cleric vyjde sice až někdy během příštího roku, nicméně už nyní postupně zaplňuje naši galerii různými ukázkami.

Titulem se zabývá studio Plutonium Games, které si pro děj svého díla vybralo Rusko doby dávno minulé (rok 1584). Má to být hra dramatická, plná zvratů, soubojů a interaktivních postav. Projdete s ní místa historicky podložená a potěžkáte autentické zbraně. Za zmínku stojí i to, že jde o titul postavený na stejném enginu jako oblíbená střílečka Serious Sam.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Cleric galerie  ||  Prince of Persia galerie  ||  Painkiller galerie

U akčních adventur zůstaneme i v případě další hry, ze které máme nové ukázky. Prince of Persia: Sands of Time naváže na úspěch prvních dvou adventur série a předvede nám, že i ve 3D si hlavní hrdina umí poradit. Vývojem projektu se zabývá Ubisoft, který jej hodlá také na podzim tohoto roku vydat. V této hře bude na našeho hrdinu vybaveného schopnostmi atleta i bojovníka kung-fu zároveň čekat řada záludností, mj. plynoucích i z 3D perspektivy. Vše se bude opět odehrávat v lokacích orientálního stylu.

Výše zmíněná akce Serious Sam si našla spoustu příznivců. Stejné publikum pravděpodobně ocení i nadcházející dílo studia People Can Fly - Painkiller. Hra pojednává o Danielu Garnerovi, celkem obyčejném chlapíkovi, který se po ošklivé nehodě ocitl někde mezi Nebem a Peklem. To místo je známé jako Očistec a jak se brzy přesvědčíte, čeká zde na vás spousta démonů a monster. Významnou součástí hry bude zcela určitě multiplayer přinášející několik herních módů. Podrobnosti o této hře se můžete dočíst v našich prvních dojmech nebo na oficiálních stránkách.
zdroj: GenGamers

korgull

Nejnovější články