Chariots of War, Painkiller, Republic obrázky
zdroj: tisková zpráva

Chariots of War, Painkiller, Republic obrázky

17. 6. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Strategie Chariots of War od vývojářů ze Slitherine Software je sice již nějaký ten pátek hotova, ale v Evropě se její vydání teprve chystá a tak se podívejte alespoň na několik nových screenshotů z ní pořízených.

Společnost Koch Media se základnou ve Velké Británii a pobočkami ještě v několika jiných evropských státech, se ujala té zodpovědnosti a hru vydá 4. července tohoto roku. V Chariots of War se budete moci v rámci jedné obrovské kampaně zahrnující mapu celého Středního východu, 164 měst a 80 menších osad, ujmout některého z 58 národů a zabrousit tak 4000 let zpátky do minulosti. K dispozici bude pochopitelně spousta budov, různých jednotek a dalších záležitostí pro strategii nezbytných. Navíc, pro ty, kteří nemají až tolik času, ale i tak se rádi hrám věnují, mají tvůrci připraveno ještě několik menších kampaní.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Chariots of War galerie  ||  Painkiller galerie  ||  Republic: The Revolution galerie

O postavě Daniela Garnera alias Painkillera, jsme na našich stránkách psali už několikrát. Tajemný svět, jehož součástí se díky ošklivé dopravní nehodě a následné smrti stane, vás nyní zve prostřednictvím naší galerie, kde jsou k vidění nějaké nové ukázky. Je to místo, kde zůstávají ti, kterým byl odepřen přístup do nebe a Daniel je právě jedním z nich a snaží se přijít na to, co je toho příčinou. Hledání pravého důvodu a cesty do nebe však nebude jednoduché, neboť se odevšud neustále vynořují nekonečné řady démonů, které bude třeba odrazit. Hra Painkiller bude vybavena také multiplayerem a pěti herními módy. K jejímu vydání by mělo dojít ještě letos.

Národ republiky Novistrana, jedné z těch republik, které ve hře Republic: The Revolution vznikly po rozpadu Sovětského svazu, čeká na převrat, který můžete zajistit pouze vy. Jak se ale zdá, bude si muset počkat ještě o něco déle, protože ačkoliv měla být hra vypuštěna již ke konci tohoto měsíce, podle kolegů z jednoho zahraničního webu to vypadá, že hra vyjde o pár týdnů později, až v průběhu července. Vy tak alespoň budete mít více času na promyšlení strategie, jakou se pomocí všem možných praktik hodláte stát nástupcem současného tyrana.

korg

Nejnovější články